Regels

Forumregels

Onderstaande regels zijn samengesteld door de forumbeheerders van , de regels gelden voor iedereen die gebruik maakt van dit forum. Onderstaande regels zijn samengesteld om het forum leuk te houden voor alle leden en bezoekers.

ForumRegels

Het vernieuwde wiet4delivery.nl biedt alle vrijheid voor kopers en verkopers van wiet over hun hobby te praten.
Sinds de invoering van de wietpas in het zuiden van Nederland is het voor Belgische klanten steeds moeilijker geworden om aan wiet te komen.
De Belgische overheid wil niets weten van legalisering en een gedoogbeleid zoals Nederland dat heeft met coffeeshops vinden zij anno 2018 nog steeds not done. Een standpunt dat niet past in deze tijd.

Doordat de Belgische overheid cannabis in het illegale circuit wil houden, wordt het moeilijk voor normale gebruikers uit alle lagen van de samenleving om aan mooie wiet te komen. Ja want van de wiet die er nu in omloop is in België is een groot deel bewerkt, binnengekomen via Belgische groothandelaren in het criminele milieu die grootschalig wiet inkopen bij hun Nederlandse collega’s.

wiet4delivery.nl fungeert als een community-pagina waar mensen met dezelfde interesses samenkomen en die het voor gebruikers mogelijk maakt veilig aan wiet te komen. Recreatieve gebruikers hoeven niet verder te zoeken, voldoende leveranciers op het forum.

Voor de duidelijkheid, wij als wiet4delivery.nl zijn niet aansprakelijk voor wat er op het forum gebeurt en wordt verhandelt.